Mi vidimo Vaše zdravlje!

O nama

Poliklinika VURA zdravstvena je ustanova registrirana za radiologiju, radioterapiju i onkologiju, neurologiju i neurokirurgiju. Radiološka djelatnost (MR) obavlja se u našim prostorijama u sklopu Opće bolnice Karlovac (nalazimo se desno od „hitnog ulaza“).

Više...

MR usluge

Za Vas brzo i ugodno, tim naših istaknutih specijalista utvrdit će i stručno obrazložiti Vaš radiološki nalaz. To nam uz ostalo omogućuje najsuvremeniji dijagnostički uređaj za magnetsku rezonancu, Siemensov Magnetom Essenza 1.5 T.

Više...

Naručivanje

Upite i narudžbe primamo telefonom
(047 658 088, 047 658 087), putem našeg kontakt obrasca i izravnom e-poštom (info(at)poliklinika-vura.hr). Pacijenti koji plaćaju osobno naše MR usluge imaju pravo na besplatne konzultacije s neurokirurgom.

Naručite se odmah...


partneri PoliklinikE-VURA
Besplatne konzultacije

Prihvaćamo Vaša osiguranja

Poliklinika VURA prihvaća mnogobrojna zdravstvena osiguranja. MR snimanja obavljamo i na „crvenu uputnicu“ Vašeg liječnika. Lista čekanja neusporedivo je kraća nego u Zagrebu.

U Poliklinici-VURA možete usluge platiti i osobno. Čekanje na takve preglede/ snimanja je još kraće.

Povlastice za osobe koje usluge plaćaju osobno

Naše desetogodišnje iskustvo pokazuje da je znatnom broju naših pacijenata potrebno neurokirurško liječenje. Zato smo onima koji osobno plaćaju svoje MR snimanje osigurali besplatne konzultacije s prof. dr. sc. Miroslavom Vukićem, jednim od naših vodećih neurokirurga.

Kontaktirajte nas odmah