Mi vidimo Vaše zdravlje

Morate instalirati Adobe Flash kako biste vidjeli ovaj sadržaj.

Dogovorite pregled ili sastanak

Telefonom: 047 658 088 ili

e-porukom: info(at)poliklinika-vura.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom (pon. - pet.) 8 - 16 h
Hitna snimanja prema dogovoru.

Kako Vam pomaže «Naša» magnetska rezonanca

Naš Magnetom Essenza 1.5 T najnovija je generacija visoko-rezolucijskih uređaja za snimanje i dijagnosticiranje pomoću magnetske rezonancije, proizveden 2010. godine u Njemačkoj.

Pruža veću sigurnost u dijagnozi

Daje detaljnije slike od prijašnjih 'low-field' sistema, što omogućuje našim specijalistima i Vašim liječnicima precizniju dijagnozu, a Vama veću  zdravstvenu sigurnost.

Omogućuje veću udobnost pacijentima tijekom snimanja

Konstrukcija i tehnološka rješenja koja su primijenjena u razvoju ovog uređaja, pri snimanju više ne zahtjevaju  'zatvaranje pacijenta u bučnu i klaustrofobičnu kapsulu', pa će osim pri snimanjima glave, glava inače  ostati izvan magnetnog dijela ovog uređaja.

Skraćuje vrijeme obrade pacijenta

Leading Tim™ (Total imaging matrix) tehnologija koju primjenjujemo pri snimanju ne samo da ubrzava vrijeme obrade pacijenta, već mu olakšava smještaj na ovaj MR uređaj.

Ukratko, što je MRI (magnetic resonance imaging)

Snimanje magnetskom rezonancom način je 'gledanja' u unutrašnjost tijela pacijenta. Umjesto štetnih X-zraka (kojima se služi rendgen) MRI skener se koristi magnetizmom i radio valovima kako bi stvorio iznimno oštre i preglednije snimke Vaše glave, kralježnice, dojki, žila, živaca i drugih organa ili dijelova Vašeg tijela.

MRI sistem sastoji se od snažnog magneta s radio odašiljačem i prijamnikom. Ti instrumenti prikupljaju podatke o Vašem tijelu i pretvaraju ih u sliku - razlikujući  zdravo i oboljelo. To je ujedno i znanstvena  osnova za naš moto «MI VIDIMO VAŠE ZDRAVLJE».